Om Brixen Elteknik

...Vi leverer kvalitet til tiden

 


Historien om Brixen Elteknik ApS

Historien om Brixen Elteknik ApS starter i november 2018, hvor Torben Hansen og hans søn Christopher Brixen Hansen  (Chris) stiftede virksomheden.

Den 1. januar 2019 overtog de Ørum El forretning’s installationsafdeling. Både Torben og Chris har en fortid ved Ørum El forretning, idet de begge er udlærte elektrikere der – Torben tilbage i 1992, og Chris i 2017.

Ørum El-forretning har altid været en lokal virksomhed, som betyder meget for byen. Torben og Chris vil med denne overtagelse sørge for, at der mange år frem i tiden, forsat vil være en lokal El installatør i Ørum.

Brixen Elteknik ApS beskæftiger i dag ni medarbejdere, heraf syv svende og én lærlinge.

Brixen Eltekniks medarbejderstab

”Vi leverer kvalitet til tiden”.

Det er nemlig ambitionen at være en kompetent og pålidelig servicevirksomhed. Denne ambition reflekteres i vores nøgleord, som er: kompetence, kvalitetsbevidsthed og punktlighed.

Alle vores ansatte er faguddannede – eller igang med at blive det – og gennemgår løbende relevant efteruddannelse. Desuden tilstræber vi altid et tæt samarbejde og vidensdeling med både producenter og partnere. På den måde sikrer vi os, at vi altid har ny og opdateret viden, inden for de områder vi arbejder med.

Med andre ord: Dit el-arbejde er i sikre hænder hos Brixen Elteknik.

Kontakt os på telefon eller ved at skrive til os, hvis du står og mangler en kompetent og sikker el-løsning.