Serviceydelser

...Vi leverer kvalitet til tiden

Skønt firmaet Brixen Elteknik ApS stadig er ungt, har vi over 30 års erfaring med el-arbejde.

Da alle vores ansatte er fagligt uddannede elektrikere, har vi naturligvis de kompetencer, der kræves til at udføre traditionelt el-arbejde.

Vi lægger vægt på at udføre alt arbejde professionelt. Det betyder bl.a., at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst.

Går du med byggetanker – nybygning, ombygning eller tilbygning – står vi til rådighed og vi udarbejder gerne et bæredygtigt pristilbud til dig.

Fælles for alle disse tjenester er at “Vi leverer kvalitet til tiden”, og at ingen opgave er for lille. Vi har stort fokus på altid at overholde alle aftalte betingelser, inklusiv leveringstiden og kvaliteten på arbejdet.

Private

Vi har altid tid til dig

Om det er en ny stikkontakt, lampe der skal hænges op eller el-arbejdet i et nyt eller ombygget hus, så er ingen opgave for lille for os.

Hos Brixen Elteknik varetager vi mange forskellige typer el-arbejde for vores private kunder. Vi skelner ikke mellem opgavernes typer, men bestræber os altid på at udføre et godt arbejde til gavn for DIG.

El arbejde hos private
El arbejde hos erhverv

Erhverv

Brixen Elteknik udfører også el-arbejde hos erhvervskunder. Det kan være alt fra nybyggeri og entreprise til landbrug og industri.

Ved nybyggeri, ombygning og tilbygning, kan vi blandt andet rådgive dig om, hvilke ting du skal have med i tankerne, både når det kommer til installationen af el, herunder tele- og dataforbindelser og montage af solceller. Vi har føling med udviklingen og kan guide dig til fremtidssikrede valg.

Brixen Elteknik ApS følger med tiden og har også styr på nye intelligente trådløse løsninger i bolig installationer, lige fra hele din bolig kan styres fra en app, og til du ønsker at tænde lampe med en trådløs kontakt.

Du er altid velkommen til at ringe til Brixen Elteknik og få et bud på den bedste løsning på opgaven.

Automation

Vi tilbyder stor erfaring i PLC/MOTION/HMI/SCADA programmering, indsamlet gennem mange år i automationsbranchen.
Desuden tilbyder vi naturligvis indkøring og efterfølgende support og fejlsøgning på maskiner

Op igennem årene er der programmeret mange PLC programmer, og indkørt alt fra mindre enkeltstående special maskiner til større komplekse maskinanlæg til chokolade og is produktion, intern transport, lager systemer, materialehåndtering, renseanlæg og pumpestationer.

Derved kan vi tilbyde dig følgende styrker:

Indenfor PLC software er vi eksperter i

  • Rockwell Studio 5000,
  • RSLogix 500
  • Siemens Step 7 og deres dertil-hørende netværkstyper.

Skulle der vise sig behov for programmering i andre PLC typer har vi også erfaring med Omron, Beckhoff og Proface.

Indenfor SCADA software er vi eksperter i S2, tidligere System 2000.

Automation

Automation